Rijschool Senda Roosendaal is overgenomen door Verkeersschool Frijters

We zijn verheugd en trots om aan te kondigen dat Rijschool Senda Roosendaal is overgenomen door Verkeersschool Frijters. Met deze spannende ontwikkeling verwelkomen we niet alleen een nieuwe toevoeging aan onze familie, maar versterken we ook onze mogelijkheden om jou de allerbeste rijopleiding te bieden.

Naadloze Overgang, Sterke Continuïteit

De continuïteit van Roosendaalse Rijschool Senda is gewaarborgd dankzij de soepele overdracht aan Verkeersschool Frijters uit Oud Gastel. Jan Bakker, de vorige eigenaar van Rijschool Senda, heeft met zorg gekozen voor deze overdracht om ervoor te zorgen dat zijn jarenlange toewijding en succes worden voortgezet.

“Als verkeersschool gaan we voor service en kwaliteit!”

~ Willem-Jan Frijters (Eigenaar Verkeersschool Frijters)

Wat betekent dit voor jou?

  • Ervaar Geen Wachttijden Meer: Beginnende leerlingen kunnen nu direct aan de slag met hun rijopleiding. Geen lange wachttijden meer, maar direct aan de slag om jouw rijvaardigheid te ontwikkelen.
  • Snelle Doorlooptijden: Verkeersschool Frijters staat bekend om haar efficiënte en doelgerichte aanpak. Met de samenvoeging kunnen we jou nog snellere doorlooptijden bieden, zodat je snel op weg kunt naar jouw rijexamen.
  • Deskundige Instructeurs: Ons team van instructeurs is uitgebreid met twee ervaren en gepassioneerde instructeurs van Rijschool Senda. Dit betekent dat we beschikken over negen instructeurs die vrijwel alle rijbewijscategorieën kunnen bedienen. Jouw rijopleiding wordt begeleid door professionals met jarenlange ervaring.

Onze Toewijding

Met deze uitbreiding zetten we ons in om de hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke benadering waar Verkeersschool Frijters om bekend staat, voort te zetten. We streven ernaar om jou met veel voldoening te begeleiden tijdens jouw rijopleiding, totdat je vol vertrouwen klaar bent voor het examen.

    Vragen?

    Heb je vragen over deze opwindende ontwikkeling? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan en jouw rijdoelen te verwezenlijken.

      Dit zeggen anderen over ons: