Nascholing Code95

Code95 herhalen bij Verkeersschool Frijters!

Waarom lessen bij Frijters?

  • Geen wachttijden
  • Zelf tempo van de opleiding bepalen
  • Aantrekkelijke pakketten
  • Kwalitatief goede opleiding
  • Aangesloten bij de BOVAG

Meld je direct aan!

Bekijk de mogelijkheden >

Meer informatie

Regelgeving

Voor 2015 moesten alle buschauffeurs 35 uur bijscholing hebben gevolgd waarvan minimaal 7 uur praktijk. Voor de vrachtautochauffeurs is 2016 het jaar waarin iedere chauffeur 35 uur bijscholing moet hebben gevolgd, waarvan minimaal 7 uur praktijk.

Vanaf september 2016 moet iedere chauffeur binnen 5 jaar weer de nascholingsuren hebben gevolgd. Het idee is om per jaar 1 dag nascholing te volgen.

Theorie en Praktijk

Het spreekt voor zich dat ieder bedrijf opleidingen zoekt die aansluiten bij de activiteiten van het bedrijf. Daarom zijn er veel verschillende cursussen waaruit je kunt kiezen. Meestal stellen we kant en klare pakketten samen voor bedrijven, waarmee we zorgen dat het aantal uren bijscholing wordt gehaald voor de juiste datum. Maar ook losse cursussen zijn in te plannen. . De theorietrainingen kunnen op de rijschool of bij u op het bedrijf worden gegeven. De praktijktrainingen worden gevolgd met uw eigen materiaal (heftruck, vrachtwagen, enz.), dit om de kosten van de trainingen beperkt te houden. Hiervoor komen we naar het bedrijf toe en van daaruit start de training. Afhankelijk van de gekozen theorie en praktijktrainingen wordt een offerte gemaakt. Alle cursussen die we aanbieden tellen voor 7 uur mee voor de nascholing.