Over ons

Wij zijn dé verkeersschool van Roosendaal en omstreken en zijn gevestigd in Oud Gastel.

Met een team van tien instructeurs en een ruim opleidingaanbod kunnen we je verder helpen bij het behalen van verschillende rijbewijzen en certificaten. 

Voor meer informatie over onze opleidingen kun je in het menu klikken op ‘Opleidingen’.

“Als verkeersschool gaan we voor service en kwaliteit!”

~ Willem-Jan Frijters (Eigenaar Verkeersschool Frijters)

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor Verkeersschool Frijters?
  • Betaalbaar
  • Service gericht
  • Kwaliteit staat voorop
  • Aangesloten bij BOVAG
  • Je wordt thuis opgehaald voor je autorijles
  • Veel aandacht voor zelfstandig handelen
  • Geen onduidelijke prijzen of afspraken
Wat kost een autorijles?

Onze rijlessen duren 1,5 uur. Een rijles van 1,5 uur kost 81 euro. Voor meer informatie over onze prijzen en pakketten verwijzen we je naar de pagina rijbewijs B – Auto.

Ons team

Willem-Jan Frijters

Ik geef al rijles sinds 2004 en ben sinds 2006 eigenaar van Verkeersschool Frijters. Een leuke, gezellige rijschool, die inmiddels is uitgegroeid tot een grote opleider met een breed aanbod, die uitstekend staat aangeschreven in de regio.

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met autisme of ADHD en ik ben faalangst en BROEM instructeur.
Hiernaast verzorg ik de theorielessen, de planning en administratie.

Categorieën waarin Willem-Jan les geeft:
AM – bromfiets / A – motor / B – auto / BE – aanhanger / C-vrachtauto / T – tractor / Code 95 / Heftruck

Wim Frijters

Wim heeft vroeger rijles gegeven in het leger B / C / CE, daarnaast was hij werkzaam bij een rijschool in Oud Gastel. Na een aantal jaar als beroepschauffeur werkzaam te zijn geweest in binnen en buitenland heeft hij sinds 2006 het rijles geven weer opgepakt en geeft bij ons lessen in de categorie BE, C en CE. Tevens verzorgt hij de nascholing voor de code 95. 

Categorieën waarin Wim les geeft:
B – auto / BE – aanhanger / C – Vrachtauto /CE vrachtauto met aanhanger / Code 95

Patrick van Loon

Patrick is sinds 2008 rij-instructeur. Zijn doelstelling is om de leerling in een ontspannen, maar leerzame periode op te leiden tot een veilige verkeersdeelnemer. Maar ook dat de leerling met plezier kan terugkijken op fijne en gezellige lessen.

Categorieën waarin Patrick les geeft:
AM – bromfiets / B – auto / BE – Aanhanger

Freddy Elsten

Sinds 1 december 2020 is hij werkzaam bij Verkeersschool Frijters als instructeur voor de auto. Hij woont in Oud Gastel, is getrouwd en heeft 2 kinderen.
Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest in een andere branche, heeft hij de overstap gemaakt naar de rij instructie. Freddy wil graag de leerlingen op een rustige en ontspannen manier leren autorijden.

Categorieën waarin Freddy les geeft:
B – auto

Danielle Koolen

Is sinds 1 april 2021 werkzaam bij Verkeersschool Frijters. Hiervoor heeft ze een tijd bij een andere rijschool in deze regio gewerkt. Daniëlle is getrouwd en heeft 2 kinderen.

Categorieën waarin Daniëlle les geeft:
B – Auto / BE-Aanhanger / C-Vrachtauto / CE-vrachtauto met aanhanger / T- Tractor / Nascholing code95

Berend Frijters

Berend werkt sinds 21 oktober 2021 bij Verkeersschool Frijters. Na een kleine 20 jaar als vrachtauto chauffeur te hebben gewerkt was het tijd voor wat anders. Nu heeft hij in het lesgeven een nieuwe uitdaging gevonden.

Categorieën waarin Berend les geeft:
B-auto/ BE – aanhanger / C – Vrachtauto / CE vrachtauto met aanhanger / T- Tractor / Heftruck

Mariëlle Koeijvoets

Mariëlle is 1 van onze instructeurs woonachtig in Roosendaal. Mariëlle is sinds de overname van rijschool Senda bij ons werkzaam.

Bij Senda heeft ze 23 jaar met plezier lesgegeven op de auto en inmiddels heeft ze dat bij ons voortgezet. En wij mogen wel zeggen dat het een aanwinst voor ons team is.

Ze heeft een rustige en ontspannen manier van lesgeven, ze probeert tijdens het lessen zoveel mogelijk structuur aan te brengen zodat je als leerling goed voorbereid op examen gaat.

Categorieën waarin Mariëlle les geeft:
B – Auto

Edwin Deleij

Ook Edwin is meegekomen na de overname van rijschool Senda, daar heeft hij 6 jaar met passie en humor rijles gegeven op de auto. Sinds juli 2023 maakt hij deel uit van ons team. Edwin woont in Wouw en heeft als hobby o.a. motorrijden. Wellicht dat we in de toekomst zijn hobby kunnen combineren met zijn werkzaamheden hier!

Categorieën waarin Edwin les geeft:
B – auto

Denise van Leeuwen

Deze vrolijke jongedame is sinds november 2023 onderdeel van ons team. En heeft zich op zeer korte tijd heel professioneel aangepast aan onze manier van werken. Haar manier van rijles geven is relax en af en toe tijd voor een geintje. In haar vrije tijd houdt ze van een drankje en uitgaan en rijdt Denise graag motor en ook bij Denise gaan we in de toekomst dit proberen te combineren met het werk.

Categorieën waarin Denise les geeft:
B – Auto 

Diego Schneiderberg

De benjamin uit ons team. De in 1998 geboren Diego is sinds 1 januari 2024 bij ons werkzaam. Wij zijn erg blij dat hij vanuit een collega-opleider naar ons is overgestapt!

Zijn lesstijl kenmerkt zich door serieus de focus te leggen op de onderdelen die voor verbetering vatbaar zijn. Maar dit wel in een open en ontspannen sfeer. Hij babbelt je graag door de hele les heen. Zijn passie is zijn BMW-motor en hij is reeds begonnen aan de opleiding voor motorinstructeur.

Categorieën waarin Diego les geeft:
B – Auto

Mariska Frijters – de Wildt

Mariska ondersteunt mij al vanaf het begin in de rijschool. Mariska is verantwoordelijk voor de facturatie. Mocht je vragen hebben over een factuur, dan kun je haar bereiken via financieel@verkeersschoolfrijters.nl

Dit zeggen anderen over ons: